Maija Marina

Terveydenhuollon alan ammattilainen

Hei ja tervetuloa sivustolleni. Olen Maija Marina, Koulutettu hieroja. Haluan tarjota sinulle käyntisi alusta loppuun virkistävän ja miellyttävän kokemuksen. Hieronnan ja kehonhuollon tärkeys on tunnettu jo pitkään ja tutkimuksia fysiologisista vaikutuksista on runsaasti. Mielen ja kehon yhteys on tärkeää joten toteutan hieronnan aina asiakkaan toiveiden pohjalta, toiset kaipaavat rentoutusta ja toiset voimakkaampia otteita. Lisäpalveluina tarjoan myös kinesioteippausta tai hyss-palvelun mikäli haluat vain olla hiljaa ja rentoutua hieronnan aikana. Toimipisteeni sijaitsee Tapanilassa, Helsingissä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Pihassa on myös hyvin ilmaista parkkitilaa, ikkunan edessä tai tienlaidassa. 

Tällä hetkellä olen Äitiyslomalla, mutta infoan kun palaan taas töiden pariin. Hieronta-aikoja voit varata kollegalleni Stefanolle.


Sosiaalisesta mediasta löydät lisätietoa minusta ja palveluistani. Suosittelen katsomaan myös taukojumppa vinkit ja venyttelyvideot jotka löytyvät instagram- sivuiltani. 

FACEBOOK : Klikkaa tästä

INSTAGRAM: Klikkaa tästä